OM


Kim Dahlen er daglig leder og innehaver av Dahlen Oppmåling. Han er utdannet høgskoleingeniør bygg/landmåling fra Høgskolen i Gjøvik i 2000. Etter Høgskolen jobbet han i Hamar kommune som avdelingsingeniør oppmåling. I 2003 startet han som stikningsingeniør i Skanska Norge AS på  veiprosjektet OPS E39 Klett-Bårdshaug, 22 km ny motorvei. Her var han ansvarlig for alle betongkonstruksjoner, bl.a. 4 store motorveibruer, 5 overgangsbruer og 5 kulverter. Andre oppgaver var grunnlagsmålinger, setningsmålinger, formann for betong og ansvarlig for all as-bulit dokumentasjon.


I 2005 startet Kim opp Skanska Survey i Trondheim, en landmålingsavdeling som holder på fortsatt. Her var oppgavene daglig drift, markedsoversikt, kundeoppfølging, innkjøp- og utstyrssansvarlig, HMS- og KS-ansvarlig, økonomi/fakturering, personalansvar og del av ledergruppe i Skanska
Survey, i tillegg til produksjonsstikking på veianlegg, kaianlegg og større bygg.


Fra 2007 ble Moelv igjen bosted og Bangs Oppmåling AS ble arbeidsgiveren frem til 2019. I disse årene har Kim jobbet med det meste innenfor tradisjonell landmåling, produksjonsstikking bygg- og anlegg, grunnlagsmålinger, setningsmålinger, deformasjonsmålinger, terrengmodeller, målebrev/sluttdokumentasjon, maskinstyringsdata og prosjektering.


Kim er gift med Trine og har 3 barn. Fritiden fylles mest mulig med friluftsliv høyt og lavt, på tinderangling, klatring, skitoppturer, fiske eller skogsturer med bål og overnatting under åpen himmel. 


Livet er best ute!
Til hver enkelt: Spør deg selv hva du virkelig har glede av å gjøre. Og så skal du gjøre dette. Gå din egen vei. Sva marga.


Arne Næss